ФФМ му го честиташе репрезентативниот рекорд на Бирки Бјарнасон

Биркир Бјарнасон, капитенот на исландската репрезентација, вечерва на „Тоше Проески“ во Скопје доби подарок од ФФМ по повод поставување на …

ФФМ му го честиташе репрезентативниот рекорд на Бирки Бјарнасон Прочитај повеќе