УФЦ: Бугарскиот тешкаш Иванов загуби на поени од Луис (видео)

Единствениот бугарски УФЦ фајтер, тешкашкот Благој Иванов по вторпат е поразен во октагонот, откако во „Медисон сквер гарден“ во Њујорк …

УФЦ: Бугарскиот тешкаш Иванов загуби на поени од Луис (видео) Прочитај повеќе