Top Sport

БМВ

Реал Мадрид ќе ги се збогува со Ауди по 19 години, пристигнува БМВ!

Реал Мадрид, актуелниот европски шампион и германскиот бренд Ауди на 1 јули го завршуваат партнерството кое трае од 2003 година, …

Реал Мадрид ќе ги се збогува со Ауди по 19 години, пристигнува БМВ! Прочитај повеќе

Scroll to Top