Трагедија во семејството на славниот скијач, почина неговата најмлада ќерка

Голема семејна трагедија му се случи на познатиот скијач, Боде Милер. Неговата 19-месечна ќерка починала откако се удавила во базен. …

Трагедија во семејството на славниот скијач, почина неговата најмлада ќерка Прочитај повеќе