Просинечки блиску до клупата на БиХ

Хрватскиот тренер Роберт Просинечки по состанокот со Ровнак Абудлаев, претседателот на Фудбалската федерација на Азербејџан, не го продолжи договорот за …

Просинечки блиску до клупата на БиХ Прочитај повеќе