Top Sport

Божидар Маљковиќ

Маљковиќ: Короната ја направија лоши и расипани луѓе

Божидар Маљковиќ, поранешниот легендарен кошаркарски стручњак, а сега претседател на Олимпискиот комитет на Србија во интервју за весникот „Вечерње новости“ …

Маљковиќ: Короната ја направија лоши и расипани луѓе Прочитај повеќе

Новак со причина одбил да биде знаменосец на ОИ

Прославениот кошаркарски тренер Божидар Маљковиќ веќе неколку години е претседател на Олимпискиот комитет на Србија. Маљковиќ, инаку творец на шампионскиот …

Новак со причина одбил да биде знаменосец на ОИ Прочитај повеќе

Маљковиќ: Да кажуваа кошаркарите, немаше да има војна во Југославија

Во Сплит денеска се промовираше книгата „Првопластика“, која беше искористена за одбележување на 30-годишнината од првиот европски трофеј на Југопластика …

Маљковиќ: Да кажуваа кошаркарите, немаше да има војна во Југославија Прочитај повеќе

Scroll to Top