Тинејџер испрати ракета од 60 метри во 92 минута, погодок за најавни шпици (видео)

Тинејџерот Чарли Келман (17) го ублажи поразот на својот Саутенд од екипата на Плимут во третата англиска лига со проектил …

Тинејџер испрати ракета од 60 метри во 92 минута, погодок за најавни шпици (видео) Прочитај повеќе