Top Sport

Дакар 2021

Трагедија во Дакар, пустината ја зема 75. жртва – француски мотоциклист

Организаторите на релито Дакар потврдија трагична вест, францускиот мотоциклист Пјер Шерпан (52) почина како последица на судир кој го имаше …

Трагедија во Дакар, пустината ја зема 75. жртва – француски мотоциклист Прочитај повеќе

Scroll to Top