Курдскиот тим од соништата влезе во шведската прва лига

Голот на Равез Лаван во претпоследниот меч од сезоната во шведската втора лига на Далкурд против ГАИС, беше знак за …

Курдскиот тим од соништата влезе во шведската прва лига Прочитај повеќе