ТдФ: Импи со прва победа на Денот на Бастилја

Јужноафриканецот Дарил Импи стигна до својата прва етапна победа на Тур де Франс, откако во спринтерски финиш го победи Тиесј …

ТдФ: Импи со прва победа на Денот на Бастилја Прочитај повеќе