Русинката која го нокаутираше блогерот од 240 кила доби договор со Белатор

Русинката Дарина Мадзјук, која стана атракција на Интернет минатиот месец откако го нокаутираше блогерот од 240 килограми, Григориј Чистјаков на …

Русинката која го нокаутираше блогерот од 240 кила доби договор со Белатор Прочитај повеќе