Херој на денот е 33-годишниот голман-дебитант на Вест хем

Голманот Дејвид Мартин прво падна на теренот во солзи, а потоа доби емотивна прегратка од својот татко, откако успеа да …

Херој на денот е 33-годишниот голман-дебитант на Вест хем Прочитај повеќе