Top Sport

Дени Грин

„Ако НБА-сезоната почне во декември, Леброн ќе го прескокне првиот месец“

Деновиве се очекува НБА лигата да го објави датумот на почеток на новата сезона, а се е насочено тоа да …

„Ако НБА-сезоната почне во декември, Леброн ќе го прескокне првиот месец“ Прочитај повеќе

Scroll to Top