Облече дрес на најголемите ривали, па се обиде насилно да влезе во клубот!

Камерунскиот напаѓач, Дидие Ламкел Зе сигурно е еден од најголемите фудбалски „тролови“ по неверојатните сцени кои ја возбудија белгиската јавност. …

Облече дрес на најголемите ривали, па се обиде насилно да влезе во клубот! Прочитај повеќе