Top Sport

Дијамантска лига

Импресивни победи на Семенја и Перковиќ на стартот на Дијамантската лига

Јужноафриканката Кастер Семенја постави нов национален рекорд на 1.500 метри, стигнувајќи до убедлива победа на првиот митинг од Дијамантската лига …

Импресивни победи на Семенја и Перковиќ на стартот на Дијамантската лига Прочитај повеќе

Scroll to Top