Фјури: Светот знае дека јас победив

Британскиот боксер Тајсон Фјури тешко го прифатил поразот од Дионте Вајлдер. Борбата за шампионскиот појас во ВБЦ верзијата, со одлука …

Фјури: Светот знае дека јас победив Прочитај повеќе