Top Sport

Џанан Муса

Џанан Муса во индуцирана кома по тешката повреда на душникот

Босанскиот кошаркар Џанан Муса се наоѓа во индуцирана кома откако синоќа заработи тешка повреда на душникот по што мораше итно …

Џанан Муса во индуцирана кома по тешката повреда на душникот Прочитај повеќе

Scroll to Top