Top Sport

Џеј Ар Смит

Смит автор на најглупавиот потег во историјата на финалните натпревари (Видео)

Искусниот бек шутер на Кливленд Кавалирс, Џеј Ар Смит, стана автор на најглупавиот потег во историјата на финалните натпревари во …

Смит автор на најглупавиот потег во историјата на финалните натпревари (Видео) Прочитај повеќе

Scroll to Top