УФЦ: Чимаев вети дека „ќе го убие“ Мершерт

Швеѓанецот со чеченско потекло, Хамзат Чимаев вети дека ќе му „ја скрши фацата“ на американскиот ривал Џералд Мершерт кога ќе …

УФЦ: Чимаев вети дека „ќе го убие“ Мершерт Прочитај повеќе