Поранешната девојка го обвинува Роналдо: Тој е психопат

Поранешната девојка на еден од најдобрите фудбалери во историјата Кристијано Роналдо, Џесмин Ленард, во јавноста изнесе сериозни обвинувања за своето …

Поранешната девојка го обвинува Роналдо: Тој е психопат Прочитај повеќе