Top Sport

Џими Конорс

Конорс: За 3,5 милиони долари би играл на пладне во Сахара

Почетокот на Флешинг Медоуз, последниот гренд-слем во сезоната, минува во знакот на не хуманите услови за игра, предизвикани од високите …

Конорс: За 3,5 милиони долари би играл на пладне во Сахара Прочитај повеќе

Scroll to Top