Top Sport

Џо Џојс

Жанг го „здроби“ Џојс за преодната ВБО титула во тешка категорија

Новата голема британска тешкашка надеж, Џо Џојс доживеа тежок пораз од Кинезот Жилеи Жанг во Лондон, за да ја загуби …

Жанг го „здроби“ Џојс за преодната ВБО титула во тешка категорија Прочитај повеќе

Џо Џојс го нокаутираше Паркер за да стане конкурент за титула во тешка категорија

Англискиот боксер, Џо Џојс покажа дека е подготвен за борба за титула во тешка категорија, откако по фуриозни 11 рунди …

Џо Џојс го нокаутираше Паркер за да стане конкурент за титула во тешка категорија Прочитај повеќе

Scroll to Top