Гомез успешно опериран, ќе отсуствува неколку месеци

Фудбалскиот клуб Ливерпул објави дека Џо Гомез би опериран во четвртокот. Играчот од одбраната ја оперирал тетивата во левото колено. …

Гомез успешно опериран, ќе отсуствува неколку месеци Прочитај повеќе