УФЦ: Џон Филипс го „уништи“ дебарчанецот Амедовски за 14 секунди (видео)

„Велшката машина за уништување“, Џон Филипс во четвртиот УФЦ меч стигна до својата прва победа, откако на УФЦ Копенхаген го …

УФЦ: Џон Филипс го „уништи“ дебарчанецот Амедовски за 14 секунди (видео) Прочитај повеќе