Top Sport

Џон Тошак

Поранешниот македонски селектор Тошак во болница во критична состојба

Поранешниот селектор на Македонија и велшка фудбалска легенда, Џон Тошак е во одделот за интензивна нега во болница во Барселона …

Поранешниот македонски селектор Тошак во болница во критична состојба Прочитај повеќе

Scroll to Top