Џиро: Каиседо победи на Етна, катастрофа за Томас и Јејтс

Еквадорецот Џонатан Каиседо е победник на третата етапа на Џиро Д’Италија, која се возеше во должина од 150 километри од …

Џиро: Каиседо победи на Етна, катастрофа за Томас и Јејтс Прочитај повеќе