Џоџо со најдобриот УФЦ нокаут – го тресна противникот од земја!

Џордан „Манки Џоџо“ Ливит го имаше еден од најдобрите нокаути во УФЦ оваа година, откако во саботата на УФЦ Вегас …

Џоџо со најдобриот УФЦ нокаут – го тресна противникот од земја! Прочитај повеќе