Тајсон уште не му заборавил на Дон Кинг (видео)

Поранешниот апсолутен шампион во тешка категорија, Мајк Тајсон јасно покажа дека уште го мрази својот поранешен промотер Дон Кинг, откако …

Тајсон уште не му заборавил на Дон Кинг (видео) Прочитај повеќе