Нигеријците бараат Англичаните да не го „врбуваат“ Езе

Нигериската фудбалска федерација (НФФ) тврди дека младиот фудбалер на Кристал Палас, Еберечи Езе е под огромен притисок да избере дали …

Нигеријците бараат Англичаните да не го „врбуваат“ Езе Прочитај повеќе