Ѕвездата на Бока, Салвио се обидел да ја прегази сопругата!

Магали Аравена, сопругата на аргентинскиот фудбалер на Бока јуниорс, Едуардо Салвио го пријави 31-годишниот фудбалер во полиција обвинувајќи го дека …

Ѕвездата на Бока, Салвио се обидел да ја прегази сопругата! Прочитај повеќе