Top Sport

Емен

Емен не смее да има спонзор компанија за производство на сексуални играчки

Кралската холандска фудбалска федерација (КНВБ) потврди дека го блокирал спонзорскиот договор на Емен со компанијата за производство на сексуални играчки …

Емен не смее да има спонзор компанија за производство на сексуални играчки Прочитај повеќе

Scroll to Top