Енди Шмит на 37 години со деби на СП: Во шок сум!

Откако Чешка и САД го откажаа настапот на ракометниот Мундијал во Египет, се отвори можност за учество на Македонија и …

Енди Шмит на 37 години со деби на СП: Во шок сум! Прочитај повеќе