Top Sport

Ердал Ракип

Ердал Ракип нема веќе да игра за Македонија – не се чувствувал дел од тимот

Македoнскиот фудбалски репрезентативец Ердал Ракип веќе нема да добива повик во националниот тим. Тој побарал пауза со образложение дека „не …

Ердал Ракип нема веќе да игра за Македонија – не се чувствувал дел од тимот Прочитај повеќе

Scroll to Top