Top Sport

Ерко Јун

Ерко Јун доминантен: Каде ќе удри босанска рака, таму веќе не расте трева! (видео)

Босанската ММА сензација, Ерко Јун стигна до својата трета победа, откако на КСВ 49 во Полска, за само 37 секунди …

Ерко Јун доминантен: Каде ќе удри босанска рака, таму веќе не расте трева! (видео) Прочитај повеќе

Scroll to Top