Карагер му предвидува катастрофа на Лисандро Мартинез против 195 сантиметри високиот Халанд

Поранешниот фудбалер на Ливерпул, а сега ТВ-коментатор, Џејми Карагер му порача на Лисандро Мартинез да „стои подалеку“ од Ерлинг Халанд …

Карагер му предвидува катастрофа на Лисандро Мартинез против 195 сантиметри високиот Халанд Прочитај повеќе