„Магарешки удар“ – слободниот удар што беше толку добар што го забранија!

Пред точно 50 години, англиските фудбалски фанови првпат во историјата имаа шанса да гледаат ТВ-пренос во боја, кој беше одбележан …

„Магарешки удар“ – слободниот удар што беше толку добар што го забранија! Прочитај повеќе