Страшни сцени во Португалија – се плашеа дека трибината ќе падне (видео)

Понеделничкиот меч меѓу Есторил и Порто беше прекинат и откажан по стравувањата дека една од трибините ќе се сруши. Стадионот …

Страшни сцени во Португалија – се плашеа дека трибината ќе падне (видео) Прочитај повеќе