Која е Етери Тутберидзе, тренерот „без душа“?

Необичното огромно внимание кое го предизвика олимпиското натпреварување во уметничко лизгање на Олимпијадата во Пекинг, во прв план ја фрли …

Која е Етери Тутберидзе, тренерот „без душа“? Прочитај повеќе