Одложен е Евробаскетот 2021, но и квалификациите за ОИ

Кошаркарските квалификации за Олимписките игри во Токио се одложени за идната година, исто како и самата Олимпијада. Тие ќе се …

Одложен е Евробаскетот 2021, но и квалификациите за ОИ Прочитај повеќе