Србија се „рехабилитираше“ против Финска, Шпанците ја победија Романија со 53 разлика!

Србија ја забележа втората победа во квалификациите за Евробаскетот 2022, победувајќи ја Финска со 75:66 за да дојдат на чекор …

Србија се „рехабилитираше“ против Финска, Шпанците ја победија Романија со 53 разлика! Прочитај повеќе