Екс-италијански прволигаш се продава за 1 евро!

Италијанскиот фудбалски клуб Фоџа кој оваа сезона испадна од Серија Б во Серија од денес се продава по симболична цена …

Екс-италијански прволигаш се продава за 1 евро! Прочитај повеќе