Изнер и Делпо во четврт-финалето на Флешинг Медоуз

Џон Изнер и Хуан Мартин дел Потро ја формираа втората четврт-финална двојка на Флешинг Медоуз. Изнер во осмина-финалето го победи …

Изнер и Делпо во четврт-финалето на Флешинг Медоуз Прочитај повеќе