Top Sport

Франциско Серундоло

Мареј во второто коло на САД опен, Серундоло со најспортскиот момент во 2022

Шампионот од 2012 година, Енди Мареј влезе во второто коло на САД опен, откако со 7:5/6:3/6:3 го елиминираше 24. носител, …

Мареј во второто коло на САД опен, Серундоло со најспортскиот момент во 2022 Прочитај повеќе

Scroll to Top