Американец ќе го облече дресот на Србија?

Кошаркарската репрезентација на Србија, минатата недела доби нов селектор. Челниците на националниот Сојуз му ја доверија репрезентацијата на Игор Кокошков, …

Американец ќе го облече дресот на Србија? Прочитај повеќе