Спа Франкошамп: Хамилтон доминантно до пол-позицијата

Лидерот во генералниот пласман, Луис Хамилтон, ја освои пол-позицијата во пресрет на утрешната трка за големата награда на Белгија. Британецот, …

Спа Франкошамп: Хамилтон доминантно до пол-позицијата Прочитај повеќе