Новинар почина во текот на натпреварот Аргентина-Холандија

Смртта на американскиот новинар Грант Вол (49) во Катар привлекува се поголемо внимание. Репортерот на „CBS Sport“, почина на натпреварот …

Новинар почина во текот на натпреварот Аргентина-Холандија Прочитај повеќе