Состојбата му е критична откако се онесвестил на теренот

Кошаркарот на Гренд рапид Драјв, Зек Апшо, колабирал за време на натпреварот против Лонг ајленд Нетс во Развојната лига. Апшо …

Состојбата му е критична откако се онесвестил на теренот Прочитај повеќе