Џовинаци заминува од Алфа Ромео

Алфа Ромео соопшти дека Антонио Џовинаци ќе го напушти тимот по завршувањето на сезоната. Џовинаци вози за Алфа Ромео од …

Џовинаци заминува од Алфа Ромео Прочитај повеќе