Top Sport

Харлем глобтротерс

Почина легендата на Глобтротерси, Фред „Карли“ Нил! (видео)

Во Њујорк на 77 години почина Фред „Карли“ Нил, легендарниот кошаркар на Харлем глобтротерс, славните американски кошаркарски забавувачи. Нил имаше …

Почина легендата на Глобтротерси, Фред „Карли“ Нил! (видео) Прочитај повеќе

Вакво забивање не сте виделе! Харлем глобтротерс во акција (видео)

Харлем глобтротерс беа и остануваат поим за кошаркарски мајстории, носејќи го своето шоу низ целиот свет забавувајќи со неверојатните потези. …

Вакво забивање не сте виделе! Харлем глобтротерс во акција (видео) Прочитај повеќе

Scroll to Top