Top Sport

Хави Грасија

Прва премиерлигашка жртва – Кике Санчез се врати да го „спасува“ Ватфорд

Ватфорд потврдија дека Кике Санчез Флорес е нивниот нов тренер, само половина час откако го отпуштија Хави Грасија по лошиот …

Прва премиерлигашка жртва – Кике Санчез се врати да го „спасува“ Ватфорд Прочитај повеќе

Scroll to Top